Nowy program opieki assistance dla użytkowników Mitsubishi

Kącik architekta - Międzynarodowe Centrum Finansowe w Guangzhou wygrywa RIBA Lubetkin Prize 2012

Jonathan Leijonhufvud Teraz w szóstym roku Królewskiego Instytutu Brytyjskich Architektów. (RIBA) 2012 Nagroda Lubetkin została przyznana Wilkinson Eyre Architects dla ich Guangzhou International Finance Center w Chinach. Ta coroczna nagroda przyznawana jest najlepszemu nowemu budynkowi poza Unią Europejską . RIBA Prezes i sędzia Angela Brady skomentowała: Dzięki wyjątkowej wizji i umiejętnościom, Wilkinson Eyre Architects zapewnił swoim klientom i miastu Guangzhou nowy, 103-piętrowy punkt orientacyjny. Wieża w kształcie diamentu, eksponowana w biurach, atrium i hotelu, wygląda prosto, ale ...

Więcej »

HYDROFORY

HYDROFORY Zbiornik wodno-powietrzny zaopatrzony w wodowskaz manometr, zawór bezpieczeństwa, połączenia do dopływu i odpływu wody, połączenia od sprężarki powietrza i od wyłącznika ciśnieniowego, spust i właz. Sprężarka z silnikiem elektrycznym, połączona ze zbiornikiem przewodem o średn. 25-37 mm. Przewód . zaopatrzony jest w zawór zwrotny, nastawiony na odpowiednie ciśnienie oraz odolejacz. - Samoczynny wyłącznik ciśnieniowy lub manometr kontaktowy wyłączający i włączający prąd do silnika. - Zawór zwrotny i zasuwa pomiędzy pompą a zbiornikiem. - Przewód ssawny zaopatrz...

Więcej »

Nowoczesna architektura : Long Barn Studio / Nicolas Tye Architects

Nicolas Tye Architects. najnowsze studio sąsiaduje z projektem mieszkaniowym do adaptacji stodoły. W swojej najnowszej przestrzeni biurowej stodoła o powierzchni 2200 m. została przekształcona w eleganckie studio, które wygodnie opiera się o falujące zbocze Bedfordshire. W zaledwie 10 miesięcy do końca pracowni znajdują się pracownicy Nicolasa Tye a. Pełniąc funkcję manifestu przekonań pracowni, budynek szanuje kontekstowe otoczenie, demonstrując współczesną tożsamość. Więcej o studiu i więcej zdjęć po przerwie. Budynek jest prostym, przeszklonym, prostokątnym budy...

Więcej »

Architektura 21szego wieku : Reflektor: Léon Krier

Iwamoto Scott Architecture Zgodnie z obietnicą, więcej projektów dla Guggenheima Kontemplując pustkę . Tym razem przedstawiamy propozycję Iwamoto Scott. LIGHTCONE wykorzystuje linie światłowodowe, aby zamienić pustkę w kanał świetlny o różnych celach: podobnie jak Guggenheim samego Franka Lloyda Wrighta, LightCone tworzy choreografię światła, sztuki i ruchu w przestrzeni. . Iwamoto Scott Architecture Poinformowane przez Wrighta spiralne stożkowe geometrie, LightCone łączy w sobie trzy różne układy zawieszonych linii światłowodowych: 1) Centralny stożkowy układ transmituje i przeksz...

Więcej »
Nowy program opieki assistance dla użytkowników Mitsubishi 751#okleina meblowa wenge , #drzwi wewnątrzklatkowe castorama , #kuchnia tradycyjna , #dachówka ceramiczna ceny za m2 , #grub rescue unknown filesystem , #olx sukienka lou , #jak zrobic polskie znaki na klawiaturze , #pustak biały cena , #strug elektryczny olx , #płyty włókno cementowe ,